Hilton Pattaya : Linkage Space

Chonburi, Thailand
2010

For various linkage spaces throughout the hotel, whether they are an elevator hall, a linkage from an elevator hall to restaurants, a connection to the retail area within the same building complex, or a connection from the parking lot to the hotel, the project attempts to bring all of their latent design opportunities to their best – as spaces to connect, to introduce and to invite people to take on their little journey to their destination. The circulation is a transition space that leads the direction, allows a sequential experience along the passage and could even become something in its own right. Sometimes, the passage where the required practical functions are simpler than other kind of spaces also allows opportunities to implant a site-specific installation integral to the space along the way.